Catalunya Diari

La Guàrdia Civil ha efectuat més de 30 denúncies de pesca des de principis d'agost

La Guàrdia Civil ha efectuat més de 30 denúncies de pesca des de principis d'agost| Redacció - Fotografia: Guàrdia Civil

 Els llocs on s'han formulat les denúncies han estat principalment al riu Segre, i en els embassaments d'Utxesa, Riba-roja, Rialp i Oliana. Les infraccions més observades pels agents han estat, entre altres, les de pescar sense llicència de pesca que expedeixen les CCAA (en aquest cas la Generalitat), manca del permís per a pescar en zones controlades (vedats de pesca), i per utilitzar més arts (canyes de pescar) de les permeses (dos per pescador i han d'estar a l'abast de la mà). 
 
Pel que fa als infractors, es dóna la circumstància que molts d'ells són estrangers residents a la província de Lleida. 
 
Si en les infraccions s'han utilitzat arts de pesca il·lícites o prohibides es decomissen. La pesca vivia, normalment, es retorna a les aigües. 
 
Des de l'inici d'any fins a la data actual (17/08/2014) les diferents unitats i el Servei de Protecció de la Natura (Seprona) de la Guàrdia Civil de Lleida, han efectuat més de 120 denúncies a la província, per diferents infraccions a la Llei de Pesca. Les denúncies que han estat formulades són remeses al Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya.


Comentaris

envia el comentari