Catalunya Diari

La Guàrdia Civil intervé 150 plantes de marihuana

La Guàrdia Civil intervé 150 plantes de marihuana| Redacció - Fotografia: Guardia Civil

 La primera actuació es va dur a terme dimecres passar a les 13.00 hores, quan van procedir a la localització d'una plantació a Dorbe. Posteriorment es va detenir a J.M.F.R, de 50 anys i veí de la comarca del Pallars Sobirà, per un presumpte delicte contra la salut pública. El detingut podria ser la persona que tingués cursa del cultiu de les 135 plantes de marihuana trobades, amb un pes aproximat de 340 quilos. 
 
La segona actuació va tenir lloc divendres a les 11.30 hores a la Pobla de Segur, on es van confiscar 14 plantes de marihuana de grans dimensions, amb un pes aproximat de 190 quilos, que es trobaven a l'interior d'un camp de conreu, adjacent al de la propietat de l'imputat, C.C.M., de 47 anys i veí d'aquesta localitat. 
 
Posteriorment, l'última actuació va ser a les 19.30 hores del mateix divendres, quan es van localitzar a l'interior d'un altre camp de conreu, aquesta vegada al terme municipal de Llavorsí, 12 plantes de marihuana, amb un pes aproximat de 80 quilos. En aquesta ocasió, es va imputar a A.R.V., de 28 anys, veí de la mateixa localitat, sospitant que era el responsable d'aquesta plantació. 
 
Pels esmentats fets, s'han instruïdes les diligències que van ser lliurades del Jutjat d'Instrucció Únic de Trem. Les plantes intervingudes són remeses al Laboratori de l'Institut Nacional de Toxicologia i Ciències Forenses a Barcelona, perquè es procedeixi a l'extracció i anàlisi de la mateixa.


Comentaris

envia el comentari