Catalunya Diari

La Guàrdia Civil intervé a Oliana perfums i colònies de contraban valorats en més de 11.500 euros

La Guàrdia Civil intervé a Oliana perfums i colònies de contraban valorats en més de 11.500 euros| ACN - Fotografia: Guàrdia Civil

 

La Guàrdia Civil va denunciar dilluns un conductor, de 56 anys i nacionalitat marroquina, per possessió de productes de contraban. Cap a les 20.30 hores, efectius del cos van inspeccionar un turisme amb matricula de l'estat espanyol a la C-14, al terme municipal d'Oliana, a l'Alt Urgell, en el qual van localitzar 113 envasos de perfums i colònies (11.040 ml) de diverses marques amagats als baixos del vehicle i sota els seients davanters del mateix. 

Els productes, valorats en 11.552,42 euros, no havien estat declarats pel conductor i únic ocupant del turisme, que procedia d'Andorra. Un cop intervingut, el material va ser posat a disposició de l'administrador de la duana de la Farga de Moles.
 
Cal recordar que el volum màxim d'aquests productes que està permès entrar des d'Andorra a l'Estat sense declarar és de fins a 75 ml, en el cas de perfums, i de fins a 375 ml per a aigua de colònia, per persona i dia.


Comentaris

envia el comentari