Catalunya Diari

La Guàrdia Civil intervé productes de contraban per valor de més de 10.000 euros

La Guàrdia Civil intervé productes de contraban per valor de més de 10.000 euros| ACN - Fotografia: Guàrdia Civil

 

La Guàrdia Civil ha intervingut els darrers dies a les comarques de Lleida productes de contraban valorats en més de 10.000 euros. La primera actuació va tenir lloc el dimecres 4 de novembre. Agents del cos van registrar un vehicle que circulava per la C-14, al terme municipal de Ponts en el qual van localitzar perfums i cosmètics, valorats en 8.579,61 euros, que no havien estat declarats en la seva entrada en territori estatal procedents d'Andorra. 

Aquesta actuació va tenir lloc a les 20.30 hores del dimecres 4 de novembre quan agents de la Guàrdia Civil van inspeccionar un vehicle amb matrícula espanyola que circulava per la C-14, al municipi de Ponts, van descobrir al seu interior una caixa que contenia perfums i cosmètics procedents del Principat d'Andorra i que no havien estat declarats en l'entrada al territori estatal.
 
En concret, els dos infractors, de 29 i 34 anys i nacionalitat xinesa, transportaven 3.740 ml d'aigua de colònia, 745 ml de perfum i 7.235 ml de crema cosmètica, productes valorats en 8.579,61 euros. Cal tenir en compte que la franquícia per a aquesta classe de productes és de fins a 0,75 ml per persona i dia.
 
La segona intervenció es va dur a terme prop de les 13.00 hores del diumenge 8 de novembre, quan agents del cos van registrar al recinte duaner de la Farga de Moles un vehicle conduït per un veí de Barcelona de 65 anys. Els agents van descobrir ocult a l'interior del turisme un abric valorat en 2.330,46 euros, que tampoc havia estat declarat pel conductor. En aquest cas, la franquícia per aquest tipus d'objectes és de 900 euros.
 
Davant els fets, en ambdós casos els agents van denunciar els infractors per possessió de productes de contraban. Els objectes intervinguts van ser lliurats a l'administrador de la duana de la Farga de Moles.


Comentaris

envia el comentari