Catalunya Diari

La Guàrdia Civil troba 18.000 euros en tabac de contraban en dos cotxes

La Guàrdia Civil troba 18.000 euros en tabac de contraban en dos cotxes| Redacció - Fotografia: Guàrdia Civil

 

La Guàrdia Civil ha decomissat aquest dilluns i dimarts 4.210 paquets de tabac de contraban de diverses marques, valorats en 18.329,50 euros, durant la inspecció de dos vehicles que circulaven per la carretera C-14, a l'altura del termet municipal de Ribera d'Urgellet.

La primera intervenció es va realitzar sobre les 10:30 hores d'aquest dilluns, en procedir en un punt de verificació fiscal al reconeixement d'un turisme marca Ford Focus amb matrícula andorrana. A l'interior del maleter es van localitzar quatre caixes embalades amb bosses d'escombraries de color negre, contenint a l'interior de les mateixes un total de 2.210 paquets de tabac ros de contraban, valorat en 9.729,50 euros. Identificat el seu conductor, va acreditar dir-se B.S.A., de 63 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Andorra.
 
La segona intervenció ha tingut lloc cap a les 06.30 hores d'aquest dimarts, quan els agents de la mateixa unitat han procedit al reconeixement fiscal d'un turisme marca Mercedes amb matrícula espanyola. A l'interior del vehicle s'han localitzat tres motxilles embolicades en bosses negres contenint un total de 2.000 paquets de tabac ros de contraban, valorat en 8.600 euros. El conductor, U.D., de 24 anys i nacionalitat espanyola, resideix a La Línea de la Concepción (Cadis).
 
Per tals fets es van procedir a aixecar sengles actes d'aprehensió de Contraban (Llei Orgànica 12/95), quedant dipositat tant el material com els vehicles intervinguts, a disposició de l'Il·lm. Sr. Administrador de la Duana de la Farga de Moles.


Comentaris

envia el comentari