Catalunya Diari

La Guàrdia Urbana i els Mossos detenen 67 persones per robar dins dels cotxes en el 2015

La Guàrdia Urbana i els Mossos detenen 67 persones per robar dins dels cotxes en el 2015| Redacció - Fotografia: Mossos d'Esquadra

 


Efectius de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra han detingut 67 persones per robatoris a l’interior de vehicles en la via pública a la ciutat de Lleida durant el 2015. Molts d’aquests detinguts són reincidents i acumulen diversos delictes, segons han confirmat fons de la Policia local, que han recordat que aquestes actuacions delictives, els robatoris amb força a l’interior de vehicles, són les més comunes a tot l’Estat espanyol, ja que no necessiten cap mena d’especialització, perquè els lladres aconsegueixin els seus objectius.
 Alhora, aquest és el delicte més complicat d’atribuir als seus autors, donat que, per les característiques dels robatoris, la policia científica té complicat desenvolupar la seva tasca en la cerca d’empremtes o altres rastres, que puguin incriminar els delinqüents davant la Justícia, si no és atrapant-los ‘in fraganti’.
 
Davant de la peculiaritat delictiva, la regidora de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Lleida, Sara Mestres, ha recordat una sèrie de consells preventius que cal tenir presents, per evitar ser víctimes dels amics de les coses alienes. El principal de tots ells és preservar l’existència d’objectes de valor en l’interior dels cotxes de la vista pública, guarint-los en el maleter o altres departaments del vehicle.
 


Comentaris

envia el comentari