Catalunya Diari

La II Targalan torna a superar amb èxit les expectatives

La II Targalan torna a superar amb èxit les expectatives| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tà rrega

ha augmentat un 40% respecte a la convocatòria de l’any passat

També es mostren satisfets per la idoneïtat de les instal·lacions del Pavelló Municipal d’Esports per acollir aquest tipus de trobades. Ordinadors i consoles han estat interconnectats durant 48 hores ininterrompudes, compartint en xarxa continguts, fitxers i jocs amb un volum de dades de 100 terabytes. S’han saldat també amb èxit els campionats de videojocs, els quals han repartit 900 euros en premis. Per tot això, Agrat augura la continuïtat de la proposta amb sòlides perspectives de consolidació.

La 2a Targalan ha exhibit com a novetat una “zona retro” amb les primeres videoconsoles que sortiren al mercat, convertides ja en peces de museu i de col·leccionisme. D’altra banda, les xerrades obertes al públic s’han centrat aquesta vegada en el disseny d’objectes en 3D i la seguretat a Internet. Val a dir que els inscrits han disposat d’entrada a les piscines municipals, adjacents al pavelló, gràcies a l’acord assolit amb el Club Natació Tàrrega.

El consistori targarí ha col·laborat de nou en la trobada a l’igual que empreses lleidatanes del sector de la informàtica. En aquest sentit, l’alcaldessa de Tàrrega, Rosa Maria Perelló, ha subratllat que “continuarem abocant esforços en la Targalan com una ferma aposta pel consum i la divulgació de les noves tecnologies”.


Comentaris

envia el comentari