Catalunya Diari

La III FesTàrregaSolidària es celebrarà aquest dissabte, dia 22 de març

La III FesTàrregaSolidària es celebrarà aquest dissabte, dia 22 de març| Redacció - Fotografia: Facebook FesTàrregasolidària (Arxiu)

 

Tàrrega celebrarà un dia ple d’activitats diverses, per tots els públics, on s'espera que es doni vida a la plaça i que la solidaritat dels targarins bulli acompanyant l’entrada de la primavera. Pels més esportistes, el dia començarà a les 10.00 hores a la Plaça Major, on s’iniciarà el recorregut de 12-15 quilòmetres amb bicicleta, organitzat pel Club Ciclista Tàrrega. Un cop arribats tots els ciclistes a la plaça podran gaudir de l’exhibició dels ballarins i ballarines del Gyas Club i Centre Esportiu Sant Jordi. I per no perdre el ritme, a les 12.00 hores es continuarà amb una masterclass de Zumba. 
 
Per omplir l’estómac i recuperar les calories cremades, els Amics dels Escoltes oferiran un vermut amenitzat amb un bingo. A més, durant tot el matí, de 10.00 a 14.00 hores, hi haurà la FesFiraSolidària. La plaça major s’omplirà de diferents associacions que treballen per la solidaritat. Una oportunitat per conèixer com treballen el munt d’associacions que vetllen per els col·lectius més desatesos o més desafavorits. I a més, mercat d’intercanvi organitzat per Ecoxarxa, on pots intercanviar tot allò que no utilitzis per d’altres que sí necessitis.
 
La festa continuarà a les 17.00 hores de la tarda a la Plaça Major, un espai que s’omplirà de diferents tallers en els que es podrà aprendre i compartir rialles, esforços i coneixements. Tallers de pintura per despertar l’artista que tothom porta a dins, danses d’arreu del món per conèixer altres cultures, esports inclusius per poder gaudir de la salut amb tothom... entre d'altres.
 
Un cop acabats els tallers, l’Agrupament Escolta Mestre Güell Roger de Llúria i el GIC Esplai repartiran xocolata per tothom que en vulgui. I amb la panxa ben plena, tothom a canviar-se per anar direcció Mercat Municipal, on a les 21.00 hores es servirà el sopar elaborat pels superXefs targarins: els Amics dels Escoltes i les Dones Arrel. El menú consta de: llangonissa amb cansalada a la birra, mousse de llimona casolà, vi, pa, aigua i recordatori de la FesTàrregaSolidària d’enguany. I tot això només per 7 euros. Per reservar el sopar cal enviar un mail a [email protected] 
 
I per fer baixar el sopar els Ondara Gospel, els Diga’ls-hi Inquiets, els Targarians i els Amaika faran moure el cos dels assistents per gaudir d’un final de festa d’allò més espectacular. Tots els diners que es recullin al llarg de la FesTàrregaSolidària aniran destinats als dos projectes elegits d’enguany: 'A la corda fluixa' de l’Associació Alba i 'Néixer amb dignitat', d’Ajuda’m a viure.


Comentaris

envia el comentari