Catalunya Diari

La III Marxa-Trail Les Peülles espera arribar als 400 participants

La III Marxa-Trail Les Peülles espera arribar als 400 participants| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida

 

La tercera edició de la Marxa-Trail Les Peülles 54, que es celebrarà aquest diumenge, dia 7 de juny, a les Avellanes, Santa Linya, Tartareu i Vilanova de la Sol, espera arribar als 400 participants. Aquests podran optar entre dos recorreguts: de 54 i 34 quilòmetres. Ambdós circuits passen pels quatre pobles d’aquest municipi, combinant pista i corriol, i oferint unes vistes espectaculars.


El punt de partida serà la pista poliesportiva de les Avellanes a les 07.00 hores, i el preu de la inscripció (20 euros pels federats i 24 pels no federats) inclou esmorzar, dinar, avituallaments, camiseta i servei de fisioteràpia a l’arribada, a més de punts d’aigua si la meteorologia ho requereix i l’organització ho considera necessari.


 


Enguany es realitzarà també un concurs de fotografia Instagram, on el guanyador s’endurà un dinar o sopar o una nit en allotjament, tot per a dues persones, al Molí de Tartareu.


 


L'acte de presentació s'ha dut a terme a la Diputació de Lleida, amb la participació de la diputada Maria Antònia Pubill; l’alcaldessa en funcions de les Avellanes i Santa Linya, M. Carme Garrofé, i el president del Grup Excursionista Les Peülles del Montsec, Antoni Borràs. En la seva intervenció, Pubill ha destacat el suport de la Diputació a una iniciativa que “suposa una bona manera de donar a conèixer el territori”, subratllant el fet que la Marxa passarà “pels quatre pobles del municipi” i que ho fa “fomentant la pràctica esportiva”, el que representa “un valor afegit” de cara a una jornada que, segons els organitzadors, espera comptar amb entre 350 i 400 participants.
 


El grup excursionista Les Peülles del Montsec es va iniciar gràcies a un conjunt de veïns d’aquests pobles amants de l’esport i de la natura que, a partir de la bellesa del seu territori i del seu entorn, van voler donar a conèixer itineraris únics de diverses dificultats envoltats de diferents paisatges, fonts i monuments.
Comentaris

envia el comentari