Catalunya Diari

La III 'Nectarina Atlètica' d'Alcarràs espera superar els 500 corredors

La III 'Nectarina Atlètica' d'Alcarràs espera superar els 500 corredors| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida / Laura Biela

 

La 'Nectarina Atlètica' Fruita de Ponent d'Alcarràs, una de les primeres proves del territori que van establir l'horari nocturn per combatre la calor d'estiu, enllesteix ja els últims detalls de la tercera edició, que enguany es celebrarà el proper 18 de juliol a les 20.30 hores.

Els organitzadors preveuen superar enguany els 500 participants de l'edició anterior. Així mateix, igual que ja es va fer l'any passat, es destinarà un euro de cada inscripció a una causa solidària, en aquest cas a l'Associació Contra el Càncer de Lleida, tal i com ho ha explicat l'alcalde d'Alcarràs, Miquel Serra, durant la presentació de la tercera edició, que s'ha celebrat a la Diputació de Lleida. L'acte ha comptat amb la presència de la vicepresidenta de l’IEI i portaveu del grup de CiU a la Diputació de Lleida, Rosa Pujol; el regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Alcarràs, Jaume Bernis, i el president de Fruits de Ponent i patrocinador principal de la cursa, Sebastià Escarp.
 
Pujol ha explicat que aquest esdeveniment, que compta amb el suport de la institució, “dóna a conèixer un dels valors i dels majors tresors del Baix Segrià, com és la fruita”. Per aquest motiu, un dels obsequis que s'emportaran els guanyadors de la cursa serà un lot de fruita.
 
Per tal d’aconseguir un major nombre de participants, paral·lelament a la cursa de 10 quilòmetres, se’n disputarà una de 5 quilòmetres. Una de les novetats d’aquest any ve de la mà de Fruits de Ponent, ja que el recorregut de la cursa de 5 quilòmetres passarà per dins de les instal·lacions de l’empresa, segons ha explicat el regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Alcarràs.
 
Per la seva part, el president de Fruits de Ponent i patrocinador principal de la cursa ha volgut deixar constància que fa anys que col·laboren amb diferents activitats del municipi d’Alcarràs i que ara afegeixen una més per tal que la fruita es posi tan de moda com les curses esportives.


Comentaris

envia el comentari