Catalunya Diari

La jove desapareguda de Mollerussa, Andrea Marín Gascon, torna a casa

La jove desapareguda de Mollerussa, Andrea Marín Gascon, torna a casa| Redacció - Fotografia: FacebookSegons ha explicat l'Andrea, desapareguda des del passat dilluns, l'Edgar, el noi amb el que suposadament havia marxat la jove, ha trucat al seu pare perquè els passés a recollir en una finca a prop d'Alpicat. El progenitor ha traslladat la parella a l'Ajuntament de Lleida, i la Policia local ha passat l'avís als Mossos d'Esquadra que s'han fet càrrec de l'Edgar i han traslladat l'Andrea a Mollerussa.

Els pares han recollit l'Andrea a la comissaria dels Mossos, després que declarés davant els agents que portaven la investigació, i han tornat a casa. Segons els pares la jove és troba bé, i els ha explicat que van estar els primers dies en un pis dels familiars de l'Edgar, i després es van traslladar a una torre d'un oncle, que estava a prop del canal en direcció a Alpicat. La jove ha assegurat que en cap moment els ha faltat menjar, ni havien passat la nit al carrer.

Els pares de l'Andrea han manifestat que dilluns portaran la jove a un reconeixement mèdic i psicològic, per assegurar-se del seu estat de salut.

Per altra banda, lamenten que no es pugui actuar contra l'Edgar, pel fet de ser menor. Els pares de la menor manifesten que aquest jove ha estat reincident en aquest tipus d'acte amb altres joves, i de moment tan sols està en un centre d'acolliment. Tot i així han mostrat la seva satisfacció, i l'agraïment a totes les persones que els han donat suport, així com a l'esforç de la Policia Local de Mollerussa i els Mossos d'Esquadra.

Primer contacte per xarxes socials
En un primer moment, la família ja va explicar que l'Andrea podia haver fugit amb un jove de la seva mateixa edat, que va conèixer per les xarxes socials. En els dies posteriors, algunes trucades van informar als familiars que havien reconegut al jove que apareix en les fotografies de les xarxes socials, qui respon al nom d'Edgar. Així mateix, la família també va rebre diversos avisos de persones properes que afirmaven haver vist als joves en bars de Lleida.

La família de l'Andrea Marín va rebre dissabte un missatge en el qual, en nom de la jove, comunicava als pares que tornaria a casa diumenge. Els pares de la jove desapareguda van intuir que aquest avís s'havia enviat des del mòbil de l'Edgar. Després de rebre'l han intentar trucar, però el telèfon estava apagat.


Comentaris

envia el comentari