Catalunya Diari

La Julià Carbonell porta a Vielha les seves 'Cordes de Cine'

La Julià Carbonell porta a Vielha les seves 'Cordes de Cine'| Redacció - Fotografia: Orquestra Julià Carbonell

 

L'Orquestra Julià Carbonell torna a demostrar el seu compromís amb el territori tot fent valer el seu lema El nostre Auditori, el Territori i, el 27 de desembre, visitarà la Val d’Aran amb una producció que inclou les grans bandes sonores del cinema amb el violí de Joan Espina com a protagonista.

 L’OJC torna a mostrar que un dels seus grans objectius és fer arribar la música simfònica a totes les poblacions, amb independència de les seves dimensions o dels seus recursos. 
 
En aquesta nova temporada, després de visitar el Solsonès, l’OJC estarà aquest dimarts, dia 27 de desembre, a l’Església de Mijaran de Vielha, a les 19.00 hores, on oferirà la seva producció 'Cordes de cine'.
 
Sota la direcció d’Alfons Reverté, s’interpretaran obres d’autors com Elgar, Morricone, Herrmann i Williams, entre d’altres. 
 
Cal recordar que, en aquesta producció, el violí és un element protagonista gràcies al violinista Joan Espina, el qual serà l’encarregat de posar el so protagonista a les mítiques bandes sonores cinematogràfiques que s’interpretaran durant aquest concert. Es podran escoltar peces extretes de les bandes sonores de 'Psicosi', 'La Llista de Schindler' o 'El Violinista a la teulada', entre d’altres.


Comentaris

envia el comentari