Catalunya Diari

La Llar d’Infants de les Borges ja està gairebé plena a una setmana d’iniciar el curs

La Llar d’Infants de les Borges ja està gairebé plena a una setmana d’iniciar el curs| Redacció - Fotografia: Ajuntament de les Borges Blanques

 El centre a més, manté exactament el preu de l’any passat, 98 euros mensuals. Segons fonts del centre educatiu, el 95% dels inscrits són del mateix municipi, mentre que la resta d’infants són de poblacions veïnes com Juneda, l’Espluga Calba, Mollerussa, el Palau d’Anglesola i Sidamon. Tots ells podran gaudir aquest curs de les noves instal·lacions del pati, ja que s’hi incorporaran diferents elements lúdics que incitin als jocs i es crearà una zona enjardinada on s’hi plantaran diferents arbres i plantes. 
 
Les classes on hi ha més places disponibles són les dues que acolliran els infants d’entre 2 i 3 anys. Cada aula té capacitat per a 20 alumnes, el que fa un total de 40 nens i nenes, i de moment resten 7 places per omplir. Pel que fa a les inscripcions dels infants d’1 a 2 anys, ja hi ha 24 sol·licituds, però encara queden dos llocs per assolir el límit de places disponibles, unes 26. Per últim la classe de nadons és la que té més marge pel que fa a les inscripcions, ja que de les 8 places ofertes de moment només se n’han cobert dues.
 
La regidora d’Educació i Joventut, Maria Fusté, valora molt positivament el ritme de les inscripcions ja que "són la prova que la Llar d’Infants municipal ofereix un servei de qualitat que s’adapta a les necessitats de les famílies de les Borges. El moments de crisi a més, hem aconseguit mantenir el mateix preu que l’any anterior tot i haver incrementat els serveis", afirma. Fusté també incideix en què aquest curs els alumnes comptaran amb l’afegit que podran estrenar el nou pati, "un lloc on podran jugar i aprendre sempre sota la supervisió de l’equip d’educadores del centre". La remodelació de les instal·lacions també inclourà el repintat de les parets del pati i la creació d’un circuit viari marcat al terra per on els més petits podran circular lliurament. Pel que fa a l’interior de la Llar d’Infants, es renovaran els terres de seguretat de cautxú que es troba a les zones de jocs de cada classe.
 
L’horari de la Llar d’Infants municipal Joan XXIII és de 09.00 a 13.00 hores i de 15.00 a 18.00 hores, i ofereix la possibilitat d’utilitzar el servei d’acollida, a partir de les 08.00 hores, i el de menjador.


Comentaris

envia el comentari