Catalunya Diari

La Marató recapta un total de 9.550.109 euros

La Marató recapta un total de 9.550.109 euros| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 El paer en cap, Àngel Ros, ha col·laborat com a voluntari en aquesta nova edició de La Marató i ha atès les trucades de les persones que han volgut participar-hi fent les seves donacions econòmiques. Els tinents d’alcalde Josep Presseguer i Rafael Peris i els regidors Joan Gómez i Félix Larrosa també s’han sumat a la iniciativa, com també ho han fet diverses autoritats institucionals, com el conseller d’Agricultura, Josep M. Pelegrí; el president de la Diputació, Joan Reñé, i el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré.
 
L’alcalde de Lleida ha remarcat que la ciutat i el conjunt de les comarques lleidatanes s’han mobilitzat per contribuir-hi i han promogut activitats de tot tipus per recaptar fons per La Marató, que és l’esdeveniment participatiu solidari per excel·lència de Catalunya. Un any més s’ha donat mostra des de de Lleida de solidaritat i generositat.
 
Les malalties neurodegneratives són patologies cròniques i progressives del sistema nerviós central ocasionades per la pèrdua continuada de neurones del cervell i de la medul·la espinal. En són exemple l’alzheimer, l’esclerosi múltiple o el Parkinson. En anteriors edicions, La Marató s’ha dedicat al càncer, la regeneració i el trasplantament d’òrgans i teixits, la medul·la espinal adquirida i les lesions cerebrals o les malalties rares, entre altres.


Comentaris

envia el comentari