Catalunya Diari

La música torna al carrer d’Avall de Balaguer els dissabtes d’estiu

La música torna al carrer d’Avall de Balaguer els dissabtes d’estiu| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Balaguer

 

Comprar gaudint de música en directe. Aquesta és la proposta que fa l’Associació de Comerciants del carrer d’Avall pels dissabtes d’aquest estiu. La primera actuació tindrà lloc aquest dissabte, dia 6 de juny, a partir de les 18.00 hores.

De la mà de l’Associació d’Amics de l’Acordió de Balaguer (Acordionik), la localitat organitza el quart cicle de Música al carrer d’Avall, una iniciativa que vol incentivar l’activitat comercial d’aquest carrer, ubicat en ple centre històric de la ciutat, a la vegada que és una plataforma pels músics novells.
 
Els dissabtes de juny, juliol, agost i setembre, de 18.00 a 20.00 hores, actuarà una formació o músic als porxos del carrer d’Avall, de manera que el comprador, passavolant o turista podrà gaudir de música en directe mentre passeja per un dels carrers més frescos de la ciutat. Pels comerciants, aquest no només és un incentiu per atreure clients, sinó que també és una primera oportunitat per a tothom qui vulgui actuar en directe. Tot i que aquest cicle néixer sota els auspicis de l’associació d’acordionistes, poc a poc, ha anat ampliant la nòmina d’artistes i d’estils amb l’objectiu de convertir-se en una plataforma pels músics amateurs.
 
Tothom que estigui interessant en participar-hi, s’ha de dirigir a la Ferreteria Armengol, ubicada al carrer d’Avall.
 
El regidor de Cultura i Festes en funcions, Miquel Aige, ha agraït la tasca dels comerciants per fer un pas més enllà i dinamitzar l’activitat cultural de la ciutat, a la vegada que promocionen els seus negocis. 


Comentaris

envia el comentari