Catalunya Diari

La nova rotonda a la carretera de Vallmanya, en marxa

La nova rotonda a la carretera de Vallmanya, en marxa| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarrà s

La carretera de Vallmanya al seu pas per Alcarràs compta ja amb una nova rotonda a l’alçada de la Cooperativa del Camp d’aquesta localitat, una infraestructura viària que permetrà millorar la seguretat de conductors i conductores i la fluïdesa en aquesta intersecció del municipi.

L’obra forma part de l’acord entre Ajuntament i Generalitat en el marc del traspàs al municipi del tram urbà de Carretera de Vallmanya (L-800) des de la cruïlla del Camí de Montagut fins a la N-II. L’equip de govern va aconseguir materialitzar aquest acord ara fa un any. El pacte contemplava que l’Ajuntament assumeix al traspàs del tram urbà, a canvi que la Generalitat construís aquesta rotonda.

A més a més, aquesta millora ve precedida d’una altra operació duta a terme per l’equip de govern actual: l’adquisició dels terrenys que ocupava la bascula del SENPA que estava tocant a la rotonda.

L’alcalde de la localitat, Miquel Serra, afirma que es tracta d’una millora viària important, atès que aquesta intersecció és molt utilitzada per veïns i veïnes, així com usuaris que van a la Cooperativa del Camp, un punt de continu flux de vehicles i persones. Serra, però, recorda que l’Ajuntament continua reclamant a Carreteres de la Generalitat que executi les dos rotondes d’accés al municipi des de Lleida, unes obres molt necessàries per garantir la seguretat de conductors i conductores.


Comentaris

envia el comentari