Catalunya Diari

La plantilla de Boí Taüll comença vaga indefinida amb les primeres nevades a l'estació lleidatana

La plantilla de Boí Taüll comença vaga indefinida amb les primeres nevades a l'estació lleidatana| Redacció - Fotografia: Facebook Boí Taull

 

Els 52 treballadors de l'estació de Boí Taüll han iniciat aquest dilluns, després de les primeres nevades, una vaga indefinida en protesta per l'impagament de nòmines des de juliol per part de l'empresa que gestiona el complex, Promocions Turístiques de la Vall, societat participada per la companyia Nozar.

El president del comitè d'empresa, José Manuel Romero, de CC.OO., ha assegurat que els treballadors esperen que l'empresa els pagui el que els deu des de l'estiu. La meitat dels treballadors són cambrers que han treballat des de juliol i la resta és personal que s'ha dedicat al manteniment de l'estació i a preparar el complex per a la temporada d'esquí.
 
Segons Romero, l'empresa no va complir al setembre els seus compromisos de pagament acordats amb la plantilla al juliol en un acte de conciliació.
 
El comitè d'empresa confia que prosperin les negociacions entre l'empresa i la Generalitat per la qual l'administració catalana formalitzarà un préstec a la societat per garantir la liquiditat necessària per afrontar la nova temporada de neu.


Comentaris

envia el comentari