Catalunya Diari

La plantilla de Boí Taüll finalitza la vaga després de cobrar les nòmines pendents

La plantilla de Boí Taüll finalitza la vaga després de cobrar les nòmines pendents| EP - Fotografia: Facebook Boí Taüll

Els treballadors de l'estació de Boí Taüll han posat fi a la vaga indefinida que van iniciar dilluns després d'haver cobrat aquest dijous les nòmines que l'empresa els devia des del mes de juliol, segons ha informat el sindicat CC.OO.

El sindicat ha assenyalat que el cobrament s'ha produït després que la Generalitat hagi ampliat el préstec a l'empresa que gestiona el complex de muntanya, Promocions Turístiques de la Vall. Amb aquests diners, a més de pagar els salaris, es preveu assegurar la temporada d'esquí i impulsar així l'economia de la zona, però els treballadors han demanat al Govern que faci un seguiment de com es gasta el crèdit per evitar que d'aquí a uns mesos la situació d'impagaments es torni a repetir.

L'ampliació del préstec té un import de 750.000 euros i se suma al préstec ja concedit per part de la Generalitat el passat mes de juliol, que tenia un import de 600.000.

L'estació de Boí-Taüll és, segons la Conselleria d'Empresa i Ocupació, el principal actiu econòmic de l'Alta Ribagorça, i garantir la seva viabilitat repercutirà en el conjunt de l'economia de la zona com a element dinamitzador i de manteniment de llocs de treball.


Comentaris

envia el comentari