Catalunya Diari

La Policia de Borges decomissa 118 quilos d'ametlles presumptament furtades

La Policia de Borges decomissa 118 quilos d'ametlles presumptament furtades| Redacció - Fotografia: Ajuntament de les Borges Blanques

 

L'Ajuntament de les Borges Blanques ha incorporat dos nous agents de la Policia Local per cobrir baixes urgents de la plantilla habitual, que inicialment estaran per necessitat del serveis, durant un període de 3 mesos, a l'espera d'un concurs públic posterior. L'arribada dels dos nous agents ha coincidit amb la posada en marxa d'un operatiu policial que ha permès comissar 118 quilos d'ametlles presumptament furtades, en dos actuacions diferents. 

La primera va tenir lloc aquest dilluns, quan una patrulla de la Policia Local va observar dues persones a la subpartida del fons dels cirerers que tancaven el maleter d'un vehicle amb diversos sacs d'ametlles. La Policia va procedir amb la identificació de les dues persones i a demanar l'autorització del propietari de la finca però cap dels dos ocupants del vehicle la tenia. Per aquest motiu, la policia va comissar els sacs que en total sumaven una quantitat de 48 quilos.
 
La segona ha estat aquest dimecres, quan els policies han sortit a patrullar per una zona rural del municipi i han observat com una persona al veure que s'apropaven ha pujat ràpidament al seu vehicle i ha intentat marxar. Els agents l'han seguit i el vehicle s'ha aturat passats 500 metres. Posteriorment, han observat que duia 70 quilos d'ametlles repartits en diferents sacs. Els agents han procedit a identificar el conductor del vehicle i a demanar l'autorització del propietari de la finca. En aquest cas, la persona tampoc tenia l'autorització del propietari agrícola fet que ha provocat que els policies procedissin a comissar el material a les diligències policials.
 
Les ametlles presumptament furtades restaran a les diligències policials i si els propietaris de la finca no presentessin denúncia, passat un mes, hi hauria la possibilitat de recuperar-les. Els efectius de la Policia local continuaran amb les activitats previstes de l'operatiu destinat a prevenir els furts d'ametlles al llarg de tota la campanya de recollida.

L'arribada dels dos nous agents ha coincidit amb la posada en marxa d'un operatiu policial que ha permès comissar 118 quilos d'ametlles presumptament furtades, en dues actuacions diferents. 

Comentaris

envia el comentari