Catalunya Diari

La Policia de Tàrrega detecta un cas de 'cash trapping' en un caixer automàtic i alerta sobre aquest mètode de robatori

La Policia de Tàrrega detecta un cas de 'cash trapping' en un caixer automàtic i alerta sobre aquest mètode de robatori| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 

La Policia Local de Tàrrega ha detectat l'ús del sistema de robatori anomenat 'cash trapping' en un caixer automàtic de la ciutat. Es tracta d'un objecte metàl·lic adhesiu que es col·loca a l'interior de la ranura on s'expedeixen els bitllets, els quals es queden enganxats a l'interior sense poder recollir-los. Quan la persona que sol·licitava els diners marxa del caixer, els autors del delicte extrauen l'objecte metàl·lic amb els bitllets enganxats. 

En concret, un agent de la Policia Local de Tàrrega detectà el cas de 'cash trapping' el passat dilluns 23 de maig, a les 20.45 hores, en una sucursal bancària situada a la Plaça del Carme. L'agent va poder desenganxar l'estri metàl·lic de la ranura del caixer. Així mateix, la Policia Local de Tàrrega inspeccionà de seguida altres caixers automàtics de la ciutat i no es detectaren més casos.
 
L'Ajuntament de Tàrrega alerta d'aquesta pràctica delictiva.
 
Quan el caixer no expedeixi els bitllets, es recomana romandre en el lloc i avisar immediatament la Policia Local o els Mossos d'Esquadra. Amb aquesta acció també es facilitarà la detenció dels presumptes autors del robatori, que acostumen a esperar prop del caixer.


Comentaris

envia el comentari