Catalunya Diari

La Policia Local d’Alcarràs posa en marxa el servei d’Agent de Proximitat

La Policia Local d’Alcarràs posa en marxa el servei d’Agent de Proximitat| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

 L’Agent de Proximitat serà també una eina per poder seguir les problemàtiques existents amb una continuïtat i d’una manera transversal amb d’altres tècnics: serveis socials, serveis jurídics municipals... Aquest buscarà sempre un tracte proper al ciutadà per tal de convertir-se en un actiu en la resolució de conflictes.
 
Entre les serves tasques figuren: la mediació en conflictes veïnals, la difusió i compliment de l’ordenança de civisme, la presència a espais públics com places i jardins, la intermediació en possibles problemàtiques entre escolars, el treball transversal per a la integració dels nou-vinguts... i totes aquelles tasques on es precisi una implicació continuada de la tasca policial.
 
L'alcalde de la localitat, Miquel Serra, explica que es tracta d'un pas més en la millora de la seguretat dels veïns iniciada per l'actual equip de govern ara fa tres anys, amb tot un seguit de mesures que s'han anat implementant. Serra recorda que l'agent de proximitat és una idea sorgida de la Comissió d'Avaluació de Seguretat (CAS), un fòrum format per entitats socials, Ajuntament i Policia Local per debatre i plantejar millores per a la seguretat i el civisme a la vila.


Comentaris

envia el comentari