Catalunya Diari

La Policia local de Tàrrega identifica i denuncia set menors com a presumptes autors de dos robatoris amb força

La Policia local de Tàrrega identifica i denuncia set menors com a presumptes autors de dos robatoris amb força| Redacció - Fotografia: FemTurisme

 

La Policia local de Tàrrega ha identificat set menors veïns del municipi com a presumptes autors de dos robatoris amb força comesos a la ciutat: un al gimnàs de l'IES Manuel de Pedrolo i l'altre a l'interior d'una casa deshabitada al barri de Fàtima.


Els agents han localitzat i han identificat els menors a l'interior d'un altre immoble deshabitat, on guardaven a més tot el material sostret. Així mateix, la Policia Local de Tàrrega ha recuperat els objectes sostrets en els dos robatoris esmentats i els ha retornat als seus propietaris. Tot seguit s'ha procedit a denunciar els set menors a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Tàrrega.


 


La investigació dels fets ha continuat amb la declaració dels presumptes autors acompanyats dels tutors legals en diligències policials.


 


Els Mossos d'Esquadra prossegueixen les investigacions per tal de determinar altres possibles fets delictius presumptament relacionats amb els set menors.Comentaris

envia el comentari