Catalunya Diari

La Policia local de Tàrrega intensificarà el control sobre l'ús de les zones de càrrega i descàrrega a la ciutat

La Policia local de Tàrrega intensificarà el control sobre l'ús de les zones de càrrega i descàrrega a la ciutat| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 

La Policia Local de Tàrrega iniciarà una campanya per intensificar el control sobre l'ús de les zones de càrrega i descàrrega al nucli urbà. Amb aquesta acció, la Regidoria de Governació vol garantir la correcta utilització d'aquestes places per part dels particulars i facilitar així la tasca dels professionals del transport de mercaderies. 

Segons l'ordenança municipal d'estacionament, a Tàrrega es permet aturar les furgonetes a les zones de càrrega i descàrrega un temps màxim de 15 minuts. La mateixa norma també s'aplica als turismes si bé en aquests casos el conductor ha de romandre en tot moment a l'interior. La normativa és vigent els dies laborables de les 8 del matí a les 8 del vespre.
 
Els agents de la Policia Local augmentaran les patrulles per fer complir l'ordenança i es procedirà a denunciar les infraccions. Val a dir que els diumenges i altres festius les zones de càrrega i descàrrega a Tàrrega esdevenen de lliure estacionament a excepció del tram de l'Avinguda de Catalunya 18 - 24, regulat les 24 hores tots els dies de la setmana.
 
La Policia Local de Tàrrega atén aclariments, queixes, suggeriments i peticions mitjançant el correu electrònic [email protected], a disposició per a millorar la qualitat del servei a la ciutadania.   


Comentaris

envia el comentari