Catalunya Diari

La Policia local de Tàrrega tornarà a portar armes de foc a partir d'aquest any 2013

La Policia local de Tàrrega tornarà a portar armes de foc a partir d'aquest any 2013| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 El regidor de Governació, Carles Pascual, ha explicat que els agents que duran arma de foc (entre quatre i cinc) hauran de superar proves i exàmens psicotècnics, tal i com marca la llei. El fet de dur pistola ha estat una petició formulada pels mateixos agents del cos a la Junta Local de Seguretat. Es dóna el cas que la totalitat de cossos policials locals de Catalunya patrullen ara amb arma, a excepció de Tàrrega.
 
Des del maig passat s’han incorporat a la Policia Local de Tàrrega dos nous agents. Els efectius sumen així 14 agents, 1 caporal i 1 sergent. La plantilla s'ampliarà aquest 2013 amb un altre agent. 
 
Per una altra banda, l’Ajuntament de Tàrrega tindrà accés a les bases de dades estatals del Registre General de Vehicles i del Registre de Conductors i Infractors, segons un conveni amb la Prefectura Central de Trànsit. El Consistori confia que així millorarà el servei de gestió tributària derivat de les multes de trànsit tramitades per la Policia local. Tanmateix, contribuirà que la tramesa de notificacions de les sancions arribin correctament als seus destinataris.


Comentaris

envia el comentari