Catalunya Diari

La policia tailandesa treballa amb la hipòtesi que el veí de l'Albi hauria estat extorsionat per diners

La policia tailandesa treballa amb la hipòtesi que el veí de l'Albi hauria estat extorsionat per diners| ACN - Fotografia: quinalafem.blogspot.com

La policia i les autoritats tailandeses treballen amb la hipòtesi que el veí de l'Albi, David Bernat, assassinat a Bangkok, hauria estat extorsionat per diners. Segons fonts de la família de la víctima, l'ambaixada els ha informat que la policia té ja alguns sospitosos tot i que encara no ha detingut ningú i que estan investigant diversos moviments bancaris que s'haurien fet des del compte de la víctima a d'altres.

La família està pendent de repatriar el cadàver del David el més aviat possible, però les gestions sembla que s'allargaran uns dies, ja que la repatriació depèn en primer terme de les autoritats tailandeses. Segons les mateixes fonts, la família no sabia res del David des del 20 de gener i les alarmes van saltar quan un amic anglès de la víctima resident a Bangkok va trucar aquest dilluns 1 de febrer a la germana del David perquè no sabia res d'ell des del 19 de gener i no havia arribat a Teheran (Iran), on havia de treballar el 21 de gener.

Tal com ha explicat el portaveu de la família, la víctima, David Bernat, era a Bangkok i estava previst que el 21 de gener anés a treballar a Teheran (Iran); però no ho va fer. Un company seu va trucar llavors a un amic en comú, de nacionalitat anglesa, resident a Bangkok, per preguntar-li si sabia perquè no s'havia presentat. Aquest amic anglès l'havia vist per última vegada el 19 de gener. Després d'intentar localitzar-lo durant diversos dies, finalment aquest dilluns 1 de febrer va trucar a la germana del David per preguntar si sabien res d'ell. Aquesta trucada va ser determinant ja que la família del David estava molt preocupada feia dies ja que no sabien res d'ell des del 20 de gener. Aquest dimarts 2 de febrer van denunciar la desaparició del David als Mossos d'Esquadra.

Recordem que dissabte va ser trobat a Bangkok el cadàver esquarterat de l'enginyer informàtic de l'Albi, David Bernat, de 40 anys, al riu Chao Phraya. Encara s'estan investigant les causes de l'assassinat però segons un mitjà tailandès, la policia del país apunta que Bernat podria haver estat assassinat per asfixia per estrangers amb ajuda local i que els fets s'haurien produït entre el 25 i el 27 de gener. El seu cos va ser trobat esquarterat al riu que travessa la capital tailandesa.


Comentaris

envia el comentari