Catalunya Diari

La primera competició de drones de l'Estat arriba aquest mes de febrer a Mollerussa

La primera competició de drones de l'Estat arriba aquest mes de febrer a Mollerussa| Text i fotografies: Laura Biela

Mollerussa acollirà l'últim cap de setmana de febrer, els dies 26, 27 i 28 de febrer, una competició de drones, un certamen únic a l'Estat espanyol, en el que ja s'hi han preinscrits una seixantena de persones. Aquesta és una de les principals novetats del calendari de Fira de Mollerussa per aquest 2016.

Així ho ha explicat aquest dimarts l'alcalde de Mollerussa i president de Fira Mollerussa, Marc Solsona, qui ha destacat que una de les peculiaritats d'aquesta iniciativa seran les carreres de drones. La proposta és fruit de la primera Drone Party, una activitat complementària que es va posar en marxa enguany aprofitant la vuitena edició de la Mollerussa Lan Party.

Una altra de les novetats d'aquest calendari firal és Mollerussa E-Vents, una proposta que es volia posar en funcionament ja l'any passat, però que finalment es va anular "al no tenir tancada la definició comercial respecte a la participació dels expositors", segons explica Solsona. Ara ja ho tenen tot a punt, i aquest 2016 serà una realitat, sota el concepte de fira nocturna. S'organitzarà l'últim cap de setmana de novembre, en el marc del 'Black Friday', amb el qual els Estats Units inaugura la temporada de compres nadalenques amb importants descomptes. Mollerussa E-Vents comptarà amb desfilades de moda, els camions de Food Truck, oci nocturn, música i 'show-cooking', entre d'altres activitats.

La resta de certàmens del calendari segueixen igual:
- 144a Fira de Sant Josep i Saló de l'Automòbil: 17, 18, 19 i 20 de març de 2016.

- Autotrac: 15, 16 i 17 d'abril de 2016.


- Expoclàssic: 3 i 4 de setembre de 2016.


- Concurs de Pintura Ràpida: 25 de setembre de 2016.


- Autotardor: 21, 22 i 23 d’octubre de 2016.


- Mollerussa Lan Party: 3, 4, 5 i 6 de novembre de 2016.
Fira de Mollerussa va registrar un total de 180.000 visitants en el total de fires organitzades l'any 2015, generant un volum de negoci de 7,5 milions d'euros, principalment en venda de maquinària agrícola i automòbils. Unes dades que mostren "el positiu balanç que fem des de l'organització, així com tots els expositors participants en els diferents certàmens", apunta el director de l'ens, Poldo Segarra.

Comentaris

envia el comentari