Catalunya Diari

La primera edició de la Cursa de la Dona d'Alpicat arribarà a la localitat el 8 de maig

La primera edició de la Cursa de la Dona d'Alpicat arribarà a la localitat el 8 de maig| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alpicat

 


L’Ajuntament d’Alpicat ha organitzat pel diumenge 8 de maig la primera edició de la Cursa de la Dona, que tindrà caràcter benèfic. Amb sortida i arribada al Parc del Graó, la prova començarà a partir de les 10.00 hores i es desenvoluparà sobre un recorregut únic de 6 quilòmetres, que es podrà fer corrent o caminant. El preu de la inscripció és de 10 euros, que aniran destinats a la investigació sobre el càncer d’endometri de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, que és una de les entitats col·laboradores, juntament amb Unicars Ponent. Tots els participants rebran un obsequi.
 
La primera Cursa de la Dona d’Alpicat ha estat presentada per l’alcalde d’Alpicat, Joan Gilart, pel regidor d’Esports, Albert Costa, i per la gestora esportiva de l’Ajuntament, Andrea Pardell.
 
Aquesta nova proposta s’uneix a l’oferta esportiva d’Alpicat, on hi destaca, dins aquest mateix àmbit de les curses, la Duatló d’Alpicat, una de les proves d’aquesta mena més veteranes de la demarcació de Lleida i que té un caràcter familiar i popular. Tot plegat s’emmarca dins la línia de l’Ajuntament de donar recolzament a diferents esdeveniments esportius i lúdics com a mitjà per potenciar l’activitat física i millorar la qualitat de vida.
 
Les inscripcions ja estan obertes.


Comentaris

envia el comentari