Catalunya Diari

La primera edició de la Pallars de Ferro, tot un èxit

La primera edició de la Pallars de Ferro, tot un èxit| Redacció - Fotografia: Pallars de Ferro

Llavorsí ha acollit aquest cap de setmana la primera edició de la cursa d’obstacles, Pallars de Ferro. Un total de 170 participants van haver de superar obstacles naturals i altres creats per a l’ocasió, però sempre en entorns de muntanya.

La cursa constava de 2 recorreguts: 'Buscallada', de 4 quilòmetres i amb 18 obstacles, i 'Encamada', amb 26 obstacles al llarg d'11 quilòmetres. La prova es podia realitzar de forma individual o bé en grup, de fins a un màxim de 5 persones.

Corredors de tot el país es van desplaçar per participar en aquesta nova i divertida prova a la localitat de Llavorsí. L’espiritu festiu i la diversió de l’esport va estar present al llarg de tot el cap de setmana. En la modalitat individual de 4 quilòmetres el guanyador va ser Marc Batalla (33m, Barcelona) i en el circuit llarg Roger Gili, completant el recorregut amb un temps d'una hora i 12 minuts.

La classificació per equips va portar a l’equip 'Lucia y sus salsichas peleonas' amb un temps d'1h i 15m al podi, en el recorregut curt, mentre que l’equip 'Matarrucs', amb un temps de 1h i 42m va ésser el guanyador del circuit llarg.

La Pallars de Ferro va comptar amb l’ajuda i participació d’un equip de més de 40 voluntaris dels pobles de la vall així com la col·laboració de moltes empreses pallareses.

Des de l’organització, valoren molt positivament l’esdeveniment i creuen que la Pallars de Ferro pot esdevenir com una competició referent en diversió, muntanya, natura i esport.

La Pallars de Ferro va acabar amb un gran dinar popular per a tots els corredors i voluntaris.


Comentaris

envia el comentari