Catalunya Diari

La primera Lan Party de Tàrrega, tot un èxit

La primera Lan Party de Tà rrega, tot un èxit| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tà rrega"La bona resposta de la primera edició posa de manifest el potencial de la Targalan per convertir-se en una de les principals trobades d’aquest tipus a les terres de Lleida", assenyalen els organitzadors, l’Associació Agrat. També afegeixen que la Targalan amplia el ventall de propostes d’Agrat en benefici de la ciutat, junt amb la Fira de Playmobil, la Fira de la Cervera Artesana o el Flèndit.

La primera Targalan, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Tàrrega, s'ha clausurat aquest diumenge a la tarda després de 48 hores ininterrompudes de connexió en xarxa, intercanviant informació amb un volum aproximat de 100 terabytes.

De forma paral·lela, al matí també s’ha disputat un singular concurs de llançament de discs durs, fent valdre aquí el factor físic per damunt del virtual. Anteriorment, el dissabte van tenir lloc competicions de videojocs i xerrades sobre Wordpress, impressores en 3D, realitat augmentada o disseny de videojocs. El Pavelló Municipal d’Esports ha acollit l’esdeveniment, on s’han donat cita participants de Lleida, Barcelona i Tarragona, a més de l'Aragó, València i Madrid, d’entre 13 i 40 anys d’edat.Comentaris

envia el comentari