Catalunya Diari

La província de Lleida es solidaritza amb la Marató

La província de Lleida es solidaritza amb la Marató| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

 Per exemple, la Seu d'Urgell s'ha superat a sí mateixa a l'hora de ser solidària recaptant un total de 12.527,94 euros, un 25% més de diners que en l'edició de l'any passat. Tot i que a aquesta xifra encara cal sumar-hi les donacions que es puguin recollir el pròxim diumenge, 23 de desembre, jornada que tindrà lloc la darrera activitat en pro de La Marató de TV3 que serà el concert benèfic que oferirà l'Associació Orquestra Cadí. El concert serà a les 19.00 hores a la sala de Sant Domènec. El preu de l'entrada serà de 5 euros que aniran destinats íntegrament a la investigació del càncer.
 
La recaptació de les diverses activitats organitzades a la Seu d'Urgell són: matinal esportiva - 435 euros; passejades en moto policia - 64 euros; passejades a cavall - 324,75 euros; xocolatada - 632 euros; quinto - 3.630 euros; venda d’articles nadalencs Ampa La Salle - 626,89 euros; concert Escola Municipal de Música - 676,90 euros; ampa La Valira - 600 euros; spinning solidari - 151 euros; Diables l'Alt Urgell - 114,30; botifarrada Esplai Gent Gran - 481 euros; mini partits Sedis Bàsquet - 59 euros; ampa Institut Joan Brudieu - 373,50 euros; obra de teatre '8 mujeres' - 738 euros; venda d'artesanies treballadors de la Fundació Sant Hospital - 2.033 euros; joves contra el Càncer-  311 euros; associació contra el Càncer - 134.40 euros; parada solidària Som Dues - 310 euros; xuts Penys Barcelonista Urgellenca - 585 euros; obra de teatre 'I demà...més' - 100 euros; i l'exhibició hoquei, Club Hoquei Cadí - 193,20 euros.
 

Per la seva banda, Balaguer ha recaptat un total de 26.000 euros, superant en 8.000 euros la xifra de l'any passat; mentre que a Mollerussa la xifra ha estat de 6.871, a falta de les aportacions que es puguin fer al llarg d’aquesta setmana en les diferents activitats que es realitzaran, gràcies a la col·laboració de les entitats socials, esportives i culturals de la localitat. Aquesta localitat continuarà recaptant fons durant aquesta setmana amb les aportacions que es rebin des dels diferents centres escolars de la ciutat, els quals han instal·lat urnes per recaptar fons, així com també d’algunes entitats que organitzen esdeveniments en dies diferents. Una altra de les activitats solidàries ha estat 'La Marató Style', un acte on s'han recaptat 1.130 euros. La Fundació Lleida Bàsquet va ser l'encarrega d'organitzar aquesta iniciativa, una jornada en què petits i grans van poder ballar la famosa cançó 'Gagnam Style'. L’acte va tenir lloc al Pavelló de Pardinyes on s’hi van congregar nombroses famílies per a col·laborar en la lluita contra el càncer, causa de l’edició d’enguany.Comentaris

envia el comentari