Catalunya Diari

La província de Lleida tindrà 46 policies nacionals més

La província de Lleida tindrà 46 policies nacionals més| Redacció - Fotografia: Subdelegació del Govern de Lleida

 A l’acte, que s’ha dut a terme a les instal·lacions de la Comissaria de Lleida, també hi ha estat present el comissari principal Cap provincial del CNP, José Antonio Morales, així com altres comandaments del Cos Nacional de Policia a Lleida. Aquests 46 policies pertanyen a la XXVI Promoció de l’Escala Bàsica que va jurar el càrrec a Àvila el passat mes de juny, formada per un total de 1.952 agents que durant aquests dies s’incorporen als seus destins arreu del país.
 
Manso, després de donar-los la benvinguda i saludar-los personalment un a un, els ha animat  "a desenvolupar la tasca professional encomanada amb responsabilitat i serietat com a garants del compliment de la Llei per protegir les llibertats i la seguretats dels ciutadans". La subdelegada ha destacat també en la seva intervenció que "no es pot abaixar la guàrdia i cal continuar lluitant contra les xarxes d’immigració il·legal, explotació laboral i de falsificació de documents per garantir la seguretat de les fronteres i de les persones".
 
Dels 46 nous agents que s’incorporen a la demarcació, 20 ho faran a la comissaria de Lleida, 14 a la de Les i 12 a La Seu d’Urgell. Del total d’agents, 11 són dones.


Comentaris

envia el comentari