Catalunya Diari

La Pujada al Castell Formós, nova prova atlètica a Balaguer

La Pujada al Castell Formós, nova prova atlètica a Balaguer| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Balaguer

 

El Club Esportiu Runner’s Balaguer organitza aquest diumenge, dia 3 de maig, la primera edició de la Pujada al Castell Formós, una cursa de 5 quilòmetres que tindrà la sortida i l'arribada a la plaça Mercadal de Balaguer.

La prova arrencarà a les 10.30 hores i es dirigirà al carrer Miracle, creuarà la passarel·la nova, girarà a la dreta per l’avinguda Països Catalans fins arribar al pont de la variant, on els corredors entraran al marge esquerre del riu Segre, que recorreran íntegrament fins arribar a la desembocadura del riu Sió. Des d’aquí tornaran enrere fins al pont de Sant Miquel, que creuaran per agafar la pujada dels Misteris (quilòmetre 3,5), punt on comença l’ascens fins al Castell Formós. Els descens es farà pel carrer Torrent, plaça Sant Salvador, carrer Sant Jaume i carrer d’Avall fins arribar de nou a la plaça Mercadal. 
 
Tot els participants rebran una samarreta commemorativa i un esmorzar popular i hi haurà premis pels tres primers corredors de cada categoria. La cursa forma part del calendari de la Lliga de Ponent. També es faran curses infantils, que començaran a les 11.30 hores. Les inscripcions es poden formalitzar a través de www.runners.cat i www.iter5.cat.
 
L’alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé, el regidor d’Esports, Guifré Ricart, i el president del Club Runner’s Balaguer, Josep Maria Marqués, han presentat aquest dimarts la nova prova.Comentaris

envia el comentari