Catalunya Diari

La regidoria de Cultura de Solsona convoca els dos tradicionals concursos nadalencs

La regidoria de Cultura de Solsona convoca els dos tradicionals concursos nadalencs| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Solsona

 

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Solsona convoca els dos tradicionals concursos d’aquestes dates: el de postals de Nadal per il·lustrar la portada de l’agenda d’actes i el de pessebres. Les bases es mantenen idèntiques a les d'edicions anteriors. 

Les persones interessades en presentar un disseny per al dotzè Concurs de Postals de Nadal ho poden fer fins al divendres 21 de novembre. Aquesta és una convocatòria oberta a tota la població. La temàtica s’ha de centrar en les festes nadalenques, però el procediment i les tècniques són lliures. Les mides del treball han de ser de 14x18,5 centímetres, en disposició horitzontal o vertical. Les obres s’han de lliurar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament sense signar, acompanyades d’un sobre tancat amb les dades de l’autor.
 
L’obra guanyadora s’endurà un premi de 150 euros. El veredicte es comunicarà el dia 28 i el lliurament del guardó tindrà lloc en un acte públic el 9 de gener del proper any, a les 19.00 hores, a la Sala de Plens del Consistori. Els treballs no premiats es podran recollir també a l’OAC a partir de l’1 de desembre. 
 
En el cas del Concurs de Pessebres, el termini d’inscripcions s’obrirà dilluns que ve, dia 17, i es tancarà el 15 de desembre al mateix punt. Hi poden participar famílies, escoles, entitats i persones a títol individual. Les composicions s’hauran d’exposar entre els dies 20 de desembre i 6 de gener i hauran de ser visibles, com a mínim, entre les 17.00 i les 20.00 hores. L’Ajuntament cedirà una sala per a tots aquells pessebres que no disposin d’un espai per mostrar-se al públic.
 
S’hi pot concursar en la modalitat clàssica i la moderna i es lliuraran deu premis de 50 euros cadascun. El veredicte es farà públic en el mateix acte de lliurament de premis de les convocatòries nadalenques, el dia 9 de gener. 
 
Les bases completes d’ambdós concursos es poden descarregar en línia a través de la pestanya 'Documents', subapartat 'Concursos', del web municipal.


Comentaris

envia el comentari