Catalunya Diari

La rua de Carnaval de Mollerussa amplia enguany el seu recorregut

La rua de Carnaval de Mollerussa amplia enguany el seu recorregut| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

 Per aquest motiu, l’Ajuntament de Mollerussa fa una crida a entitats, empreses i particulars perquè participin de la festa organitzant les diferents comparses. Els interessats poden adreçar-se a l’Ajuntament per inscriure’s a la iniciativa fins el 4 de febrer. Tots els participants, prèviament inscrits, tindran un descompte en el tiquet del sopar que es farà a la nit al Pavelló Firal a les 21.30 hores.
 
Per tal que les comparses puguin guarnir i fer el muntatge de les carrosses, l’Ajuntament posarà a disposició de totes les comparses participants el pavelló del 125è aniversari durant la setmana del 4 al 9 de febrer. La rua anirà encapçalada per un espectacle d’animació a càrrec del grup La Caravana i acabarà el seu recorregut al mateix punt d’inici on tindrà lloc un espectacle infantil que duu per títol 'La gran Festa' i el repartiment de la tradicional coca i xocolata entre el menuts que vagin disfressats. Com a novetat, enguany també s’habilitarà unes grades amb l’objectiu que els assistents a l’activitat infantil puguin seure.
 
A la nit es tornarà a celebrar el Sopar de Carnaval amb la tradicional amanida i la cassola de tros. El preu del tiquet, que inclou pa, vi, postres i cafè, és de 13 euros, tot i que per a les persones que participin en alguna comparsa serà de 10 euros. Les persones interessades en participar del sopar poden passar a inscriure’s a l’Ajuntament fins el dia 7 de febrer. La celebració s’acabarà amb el ball de fi de festa a càrrec de l’orquestra De Gala.


Comentaris

envia el comentari