Catalunya Diari

La ruta gastronòmica Alpitast, novetat en la Festa Major d’Hivern d’Alpicat

La ruta gastronòmica Alpitast, novetat en la Festa Major d’Hivern d’Alpicat| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alpicat

Alpitast-Ruta gastronòmica d’Alpicat serà la gran novetat dins la programació de la Festa Major d’Hivern, que se celebrarà els dies 15, 16 i 17 de gener, sota l’organització de l’Ajuntament. Aquesta ruta gastronòmica presenta nou propostes culinàries elaborades per establiments de la localitat.

Els establiments participants són Bar El Sol, Bar L’Entrada, Bar Granados, Bar Casa Pepita, Bar Can Sastre, Bar Las Vegas, Bar Ribera, Bar Cal Valeri i Bar Imagine. Tots ells han elaborat una tapa que, amb predomini de les creacions salades, serà la que s’integrarà dins Alpitast i que es podran degustar al preu de 2 euros.

Tots aquests establiments disposaran, a més, d'unes butlletes amb les quals els clients podran participar en un sorteig. Per fer-ho, els clients hauran de segellar la butlleta en l'establiment on hagin pres la seva tapa i, quan hagin omplert els tres espais per a segellar que conté cada butlleta, al dors podran marcar la que consideren que és la millor tapa i entrar en el sorteig d'un sopar per a dos persones a l’establiment de la tapa més votada.

Al marge d’aquesta proposta innovadora que suposa Alpitast, la Festa Major presenta una programació força variada en què hi destaquen el concert que oferirà el grup lleidatà Mister Jones el divendres a la nit a la Sala La Unió (amb entrada gratuïta); l’espectacle d’animació infantil que presentarà El Sidral el dissabte al migdia (també a La Unió); l’Hivernfest, que omplirà de música de DJ’s La Unió el dissabte al vespre també amb entrada gratuïta: i el ball amb el grup Chicago que tancarà els actes el diumenge a la tarda al mateix escenari.

Paral·lelament a la Festa Major, tindrà lloc la Festa de l’Esport, que inclou xerrades, com la que oferirà l’entrenador de futbol Joan Carles Oliva el divendres al vespre al Casal, i activitats en gairebé tots els esports. L’acte principal d’aquest menú esportiu serà el Duatló Popular d’Alpicat, que celebrarà la seva desena edició el diumenge al matí.


Comentaris

envia el comentari