Catalunya Diari

La Sala Marsà de Tàrrega exhibeix el pop-art provocador d’Àngel R. Ripoll

La Sala Marsà de Tàrrega exhibeix el pop-art provocador d’Àngel R. Ripoll| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 

La Sala Marsà de la Casa de Cultura de Tàrrega acull fins al 23 de novembre l'obra gràfica de l’artista Àngel R. Ripoll. Nascut a la capital de l’Urgell l’any 1954, Ripoll exhibeix sota el títol de 'Psicotropies' una col·lecció de pop-art carregat de lluminositat i amb missatges provocadors com a rerefons. 

L’autor defineix el seu estil com a "realisme psicotròpic", influït clarament pel còmic i noms com Moebius o Hugo Prat. Tocs naïfs i denúncia social arrodoneixen la proposta plàstica de Ripoll. L’exposició reuneix peces creades durant els darrers cinc anys.
 
Àngel R. Ripoll és un dels participants habituals de la Fira d'Artistes i Activitats Tradicionals de Tàrrega. A més, es dóna la circumstància que la Sala Marsà de la ciutat fou la galeria on exposà per primer cop l’autor, l'any 1982.
 
L'exposició es podrà veure a la Sala Marsà de la Casa de la Cultura de Tàrrega, ubicada al carrer de la Vilanova, els dijous i els divendres de 19.00 a 21.00 hores i els dissabte i diumenge de 12.00 a 14.00 hores i de 19.00 a 21.00 hores.


Comentaris

envia el comentari