Catalunya Diari

La Segarra impulsa la interpretació de 20 senyals turístiques als espais més emblemàtics de la comarca

La Segarra impulsa la interpretació de 20 senyals turístiques als espais més emblemàtics de la comarca| Redacció - Fotografia: Rafel Rodell

 

L'Àrea de Turisme del Consell Comarcal de La Segarra ha impulsat la interpretació de 20 senyals turístiques als espais més emblemàtics de la comarca. Les senyals estan adaptades amb materials, formes i colors que aconsegueixen una total integració visual del paisatge urbà i/o rústic. Cadascuna de les senyals té un codi QR que permet accedir a més informació sobre el territori i que permetrà actualitzar-la constantment.

El projecte s'emmarca dins el projecte turístic del Foment del Turisme a la comarca de la Segarra dins la línia del programa Leader i, que ha estat impulsat pel Consell Comarcal de la zona i finançat principalment pel Departament d'Agricultura i  la Unió Europea, a més, del fons supramunicipal dels ajuntaments de la comarca. El pressupost total ha estat de 53.835,32 euros (IVA inclòs).
 
Entre els espais senyalitzats, a tall d'exemple hi ha l'església de Sanaüja, Lloberola, el nucli clos de Mas de Bondia, l'Obra de Fluvià de Guissona, Estaràs o el Santuari de Sant Ramon.
 
Aquesta inversió serà molt positiva per l'economia turística de la comarca de La Segarra, tant per cases rurals, hotels, restaurants i empreses d'activitats culturals i d'aventura.


Comentaris

envia el comentari