Catalunya Diari

La segona edició de la Nit Trail Clos Pons, dissabte

La segona edició de la Nit Trail Clos Pons, dissabte| Redacció - Fotografia: Iter5

 

El segon circuit Trail Running Sèries Lleida proposa aquest dissabte una nova cita amb la celebració de la II Nit Trail Clos Pons. Es tracta d'una prova nocturna de 21 quilòmetres sobre un recorregut realment salvatge, allunyat de qualsevol nucli urbà, amb l'absència total de llums artificials. 

Tècnicament el recorregut és assequible, ja que tant els camins i els senders per on transita estan en bon estat, circumstància que permet a l'atleta córrer gairebé durant tot el recorregut. 
 
El recorregut curt, de 9 quilòmetres, coincideix íntegrament amb els primers quilòmetres de la trail de 21 quilòmetres, amb característiques similars.
 
El circuit Trail Running Series Lleida, organitzat per l'AE Ekke, és una nova manera de fer esport, córrer, divertir-se i gaudir de l'entorn natural a prop de casa. Aquesta lliga es compon de nou proves amb recorreguts que combinen la natura, un desnivell d'ascens mínim i un terreny de pistes i senders amb la intenció de tenir una alternativa a les curses d'asfalt. Les proves estan obertes per a tots els atletes, amateurs i més professionals, als quals els agradi l'esport i la natura. Al mateix temps, els circuits intenten ressaltar les zones més adequades a les proximitats de Lleida per a la pràctica esportiva a la natura.
 
Les nou proves tenen característiques diferents, i per a la classificació final es tindran en compte els 6 millors resultats de les 9 curses. Per optar als premis del circuit TRS s'ha de córrer en un mínim de 5 curses. Es pot participar en les proves que vulguis, però a tots els que completin un mínim de 8 proves se'ls atorgarà un obsequi especial de Finisher Trail Running Sèries Lleida. Qui participi a les 9 curses, tindrà un regal especial a part del regal de Finisher.
 
El calendari complet és: el 21 de febrer, la III Nit Trail Running Montoliu de Lleida; el 22 de març, la II FruitTrail Aitona; el 29 de març, la III Trail Via Romana d'Àger; el 19 d'abril, el IV Trenkacames de Rosselló; el 10 de maig, la III Trail Running Raimat; el 4 de juliol, la II Nit Trail Clos Pons; el 21 de juny, la II Pujada Sant Jordi; el 20 de setembre, el IV Tossals d'Almatret; i el 17 d'octubre, el I De l'Aiguabarreg a Montmaneu (la Granja d'Escarp).


Comentaris

envia el comentari