Catalunya Diari

La Seu aposta per l'obertura de nous negocis a la ciutat

La Seu aposta per l'obertura de nous negocis a la ciutat| Redacció - Fotografia: Ajuntament de la Seu d'Urgell

 Aquesta és una informació pública i per tant completament objectivable, fet que desacredita per complet el contingut del comunicat del PSC que afirma que "no es preveu cap partida per reactivar el comerç". Cal remarcar que enfront als tancaments de negocis a la ciutat, també es donen noves obertures; en concret, durant l'any 2012 s'han instal·lat 40 nous negocis a la Seu, molts dels quals podran optar a les subvencions ofertes des del Consistori urgellenc.
 
En referència a la instal·lació d'una gran superfície als afores de la ciutat, és una afirmació completament incoherent, ja que es tracta d'una zona que no forma part de la trama urbana consolidada, cosa que a dia d'avui no permetria la instal·lació d'una superfície d'aquestes característiques. L'equip de govern està elaborant un Pla Estratègic Comercial conjuntament amb representants del sector del comerç, que ha d'ajudar a definir l'estratègia futura que la Seu ha de seguir en endavant. Per tant, la reflexió, el procés de diàleg i l'estratègia conjunta existeixen i s'estan duent a terme.
 
L'equip de govern convida al grup del PSC a donar forma a aquestes propostes, i que no quedin en vagues divagacions: cal concreció en les proposicions, ja que si es vol construir i es té una real voluntat de fer-ho de forma conjunta, cal demostrar-ho.
 
També es demana que es facin afirmacions certes i no es llanci informació de forma gratuïta, que només contribueix a crear confusió entre la ciutadania.


Comentaris

envia el comentari