Catalunya Diari

La Seu aprova l'adequació d'un pàrquing per autocaravanes

La Seu aprova l'adequació d'un pàrquing per autocaravanes| Redacció - Fotografia: http://www.totcamping.com

 L'adequació d'aquesta nova zona d'acollida per aquest tipus de vehicles es preveu que sigui al terreny de terra que hi ha entre l'aparcament d'asfalt del Dr. Peiró i el poliesportiu municipal. Aquest aparcament per autocaravanes disposarà d'una zona de moll i una zona d'estacionament. A la zona de moll, els conductors d'aquest vehicles podran gaudir de diversos serveis com omplir els seus dipòsits d'aigua potable i buidar els dipòsits d'aigües grises i negres, entre d'altres.. A la zona d'estacionament, que estarà limitada a 48 hores, es disposarà de connexió individual a la xarxa elèctrica.
 
El projecte preveu 9 aparcaments per autocaravanes de 5 metres d'ample per 8 de llargada, que es dividiran mitjançant travesses formigonades.
 
Activitat autocaravanista
La demarcació de Lleida disposa de dues zones de pàrquing per autocaravanes. Una es troba al municipi de Martinet (Cerdanya) i una altra a la població de Solsona (Solsonès). Actualment, a la Seu d'Urgell les autocaravanes aparquen en diferents zones de la ciutat com al pàrquing públic i gratuït del Dr. Peiró, i en una zona sense asfaltar a l'Horta del Valira. Amb l'adequació d'aquest nou espai públic s'aconseguirà unificar la zona d'aparcament per les autocaravanes i alhora s'afavorirà l'augment de turistes que opten per viatjar i fer les seves vacances amb aquest tipus de vehicles.
 
A Europa hi ha més d'un milió d'autocaravanes, mentre que a l'Estat espanyol hi circulen uns 25.000 vehicles d'aquest tipus. Es calcula que anualment creuen les nostres fronteres unes 200.000 autocaravanes, fet que comporta que hi hagi uns 500.000 turistes que cada any viatgen amb aquest mitjà de transport.


Comentaris

envia el comentari