Catalunya Diari

La Seu comença a instal·lar el pessebre nadalenc a la plaça dels Oms

La Seu comença a instal·lar el pessebre nadalenc a la plaça dels Oms| Redacció - Fotografia: Ajuntament de la Seu d'Urgell

 El pessebre institucional, que ret homenatge a l’Art Romànic, quedarà situat davant de la catedral de Santa Maria d’Urgell, única íntegrament romànica de Catalunya. En aquest sentit, l'alcalde de la Seu, Albert Batalla, ha remarcat "l’encert en l’enfocament d'aquest pessebre" i ha afegit "la relació de la nostra ciutat amb l’art romànic és fortíssima. Volem agrair a l’Ajuntament de Barcelona la bona predisposició que ha tingut perquè aquest pessebre pugui ser vist a La Seu i esperem que sigui un nou argument turístic per la nostra ciutat".
 
La instal·lació d'aquest pessebre afectarà el trànsit de vehicles procedents de la plaça Pati Palau els quals podran sortir en direcció Portal de Cerdanya però no en sentit cap al carrer Major. Els vehicles que entrin a la plaça dels Oms pel carrer de Sant Domènec podran seguir dirigint-se cap a a la dreta en direcció al carrer Major i cap a l'esquerra per entrar a Pati Palau.
 
Pel que fa a les parades del mercat setmanal que s'instal·len a la plaça dels Oms es traslladaran al carrer de Ramon Llambart, a tocar de l'edifici de l'ajuntament, tant mentre durin els treballs d'instal·lació com durant totes les festes nadalenques.


Comentaris

envia el comentari