Catalunya Diari

La Seu d'Urgell acull els dies 1 i 2 d'octubre la Regal Lliga Catalana ACB i la Lliga Femenina-Trofeu Tricentenari

La Seu d'Urgell acull els dies 1 i 2 d'octubre la Regal Lliga Catalana ACB i la Lliga Femenina-Trofeu Tricentenari| Redacció - Fotografia: Ajuntament de la Seu d'Urgell

 

El Palau Municipal d'Esports de la Seu d'Urgell acollirà aquest dimecres i dijous, dies 1 i 2 d'octubre, la Regal Lliga Catalana ACB i la Lliga Femenina-Trofeu Tricentenari. Durant aquests últims dies, s'estan realitzant algunes millores a l'interior de la instal·lació.

Concretament s'està acabant de col·locar les grades supletòries per tal que hi puguin seure un total de 1.500 espectadors, així com l'adequació de les taules que ocuparan el gran nombre de mitjans de comunicació d'abast nacional que es desplaçaran fins a la Seu d'Urgell per cobrir aquest important campionat de bàsquet català tant a nivell masculí com femení.
 
Recordem que els partits del Trofeu Tricentenari tindran lloc aquest dimecres 1 d'octubre amb les semifinals de la Regal Lliga Catalana ACB. A les 18.30 hores s'enfrontaran el FIATC Joventut i el MoraBanc Andorra; mentre que a les 21.00 hores ho faran el FC Barcelona i el Bruixa d'Or Manresa. El dijous 2 d'octubre, el Palau d'Esports de la Seu d'Urgell acollirà la final de la Regal Lliga Catalana de la Lliga Femenina a les 18.30 hores, on s'enfrontaran el Cadí la Seu d'Urgell i l'Spar Citylift Girona. I a les 21.00 hores es disputarà la final de la Regal Lliga Catalana ACB amb els finalistes resultants dels dos partits de la jornada anterior. 
 
Venda d'entrades
Encara es poden adquirir entrades per Internet a través del web www.turismeseu.com i també presencialment a l'Espai Ermengol. Només es pot comprar un màxim de 5 entrades per persona. Les entrades tenen un cost de 20 euros per cadascun dels dos dies, o de 30 euros si es vol adquirir un abonament per a tota la competició. Els menors de 6 anys podran entrar gratuïtament. 
 
Tots els partits s'emetran en directe pel canal televisiu Esport 3 i també és important el fet que després d'uns quants anys, la Lliga Catalana ACB torna a comptar amb la participació de quatre equips després de l'ascens del MoraBanc Andorra.  


Comentaris

envia el comentari