Catalunya Diari

La Seu d'Urgell arranja voreres de la ciutat a través dels plans d'ocupació

La Seu d'Urgell arranja voreres de la ciutat a través dels plans d'ocupació| Redacció - Fotografia: Ajuntament de la Seu d'Urgell

 Aquests programes, als quals s'hi han acollit tant l'Ajuntament urgellenc com el Consell Comarcal de l'Alt Urgell, estan destinats a promoure la contractació laboral de persones aturades per a la realització d'actuacions de caràcter temporal i d'interès general i social.
 
Dimecres, dia 22 de gener, i dijous, dia 23 de gener, es realitzaran obres d'arranjament del paviment del pas de vianants del carrer Fra Andreu Capella, carrer situat entre el carrer Major i el passeig Joan Brudieu de la Seu d'Urgell. Aquestes obres obligaran als vehicles que baixin pel carrer Major a no poder girar en direcció el carrer Fra Andreu Capella. Això farà que durant els dos dies que durin les obres, el tram final del carrer Major canviï de sentit, i els vehicles hagin de baixar fins al carrer Lluís de Sabater i girin a mà dreta per arribar fins al passeig Joan Brudieu.
 
La contractació d'aquestes quatre persones a través de plans d'ocupació té una durada de sis mesos. Durant aquest espai de temps l'Ajuntament de la Seu seguirà fent obres d'arranjament de carrers i avingudes de la ciutat.


Comentaris

envia el comentari