Catalunya Diari

La Seu d'Urgell asfalta trams de carrers durant aquesta setmana

La Seu d'Urgell asfalta trams de carrers durant aquesta setmana| Redacció - Fotografia: Ajuntament de la Seu d'Urgell

 Així, aquest dimarts s'asfaltarà el carrer d'accés al Parc del Segre i el tram entre els carrers Circumval·lació i Josep de Zulueta. Dimecresestà previst l'asfaltat de punts de l'avinguda Garriga i Massó i el carrer Bisbe Bell-lloc. Dijous, dia 31, s'asfaltarà punts de la trama urbana de la zona nord de la Seu d'Urgell: avingudes Valls d'Andorra i Valls de Valira, carrer Monturull i carrer Serradora. I finalment, divendres es portarà a terme la repavimentació de trossos del carrer Sant Ermengol i el punt entre carrer de l'Orri i carrer Bisbe Guitard.
 
El tinent d’alcalde d’Urbanisme de la localitat, Jesús Fierro, ha manifestat que “som conscients que les obres causen molèsties a la ciutadania; per això demanem una mica més de paciència i donem gràcies per la comprensió pel destorb que causen aquestes actuacions. En aquests moments, però, era necessari l’arranjament en molts punts de la ciutat, que suposaran un benefici ben evident”.
 
L'asfaltat d'aquests punts concrets de la ciutat donaran per finalitzades les obres de repavimentació que es van iniciar el passat 17 de juliol, amb el nou asfaltat d'un total de dotze carrers. Una vegada finalitzin les obres de repavimentació es procedirà a la pintura horitzontal de tots el carrers de la Seu, tasca que s’iniciarà properament.


Comentaris

envia el comentari