Catalunya Diari

La Seu d'Urgell celebra dissabte la 26a edició del Mercat de les Oportunitats

La Seu d'Urgell celebra dissabte la 26a edició del Mercat de les Oportunitats| Redacció - Fotografia: Ajuntament de la Seu d'Urgell (Arxiu)

 

La Seu d’Urgell celebra aquest dissabte, coincidint amb la festivitat del Dia de la Constitució d’Andorra i amb el final de la temporada tardor-hivern, la 26a edició del Mercat de les Oportunitats que tindrà lloc tot el dia, a la part baixa del carrer Major, concretament entre els carrers Lluís de Sabater i Fra Andreu Capella.

El Mercat de les Oportunitats obrirà les seves portes a les 10.00 hores amb prop 19 de parades dels diversos establiments comercials de la ciutat que ofereixen productes de qualitat a preu molt reduït. Els productes que es poden trobar en aquest mercat són bàsicament roba i calçat, però també objectes de regal i accessoris de moda, entre d’altres.
 
Cal recordar que des de fa ja unes quantes edicions, les parades que participen en el Mercat de les Oportunitats mostren una unificació respecte a l’etiquetatge dels productes, així com el lliurament de bosses de color groc amb el logotip d’aquest esdeveniment comercial amb l’objectiu de dotar-lo de personalitat pròpia.
 
Aquest mercat està organitzat per la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell (UBSU), amb el suport de La Seu Comercial, i la col·laboració de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell i la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya.
 
Els Encants dels Canonges, mercat de segona mà
Així mateix, i coincidint amb la celebració del Mercat de les Oportunitat també tindrà lloc el mercat de segona mà Els Encants dels Canonges, tant al matí com a la tarda.
 
Tant el Mercat de les Oportunitats com Els Encants dels Canonges gaudiran durant tot el dia d'ambientació musical.


Comentaris

envia el comentari