Catalunya Diari

La Seu d'Urgell celebra Fira Nuvis 2015, a l'Hotel El Castell de Ciutat

La Seu d'Urgell celebra Fira Nuvis 2015, a l'Hotel El Castell de Ciutat| Redacció - Fotografia: Miki de Santiago (Arxiu)

 

La Seu d'Urgell celebrarà aquest cap de setmana la segona edició de Fira Nuvis a l'hotel El Castell de Ciutat, amb desfilades de moda per a nuvis i una exposició d'empreses urgellenques que donen diferents serveis a l'hora de celebrar un casament. Aquest certamen està pensat per a totes aquelles parelles que es casin properament.

Concretament, dissabte, dia 21 de novembre, es celebrarà una desfilada de moda per a nuvis des de les cinc de la tarda fins a les nou del vespre. Per assistir cal portar invitació.
 
Per diumenge, 22 de novembre, les instal·lacions de l'hotel El Castell de Ciutat també acolliran una exposició amb estands d'empreses de la Seu d'Urgell que ofereix diversos serveis per celebrar un casament com pot ser un disc-joquei, un banquet, vestits de nuvis, perruqueria, cocteleria, fotògrafs, viatges i detalls de noces. Aquesta exposició és d'entrada lliure.
 
En aquesta Fira Nuvis 2015 hi participen l'Hotel El Castell de Ciutat, Escribà Dona, Escribà Home, Perruqueria i Estètica Heura, Foto Estudi la Seu, Glops la Tasca, DJ Pua, Ètnic Viatges, Viatges Regina i Els Tresors de la Vall. També hi col·laboren Bolsos Jordi, Diables de l'Alt Urgell, Flors La Serra, Mobles Farràs, Natàlia Blanco Modista i Sabateria Nou de 9. Fira Nuvis 2015 compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell.


Comentaris

envia el comentari