Catalunya Diari

La Seu d'Urgell celebra l'11a caminada popular per commemorar el Dia Mundial de la Diabetis

La Seu d'Urgell celebra l'11a caminada popular per commemorar el Dia Mundial de la Diabetis| Redacció - Fotografia: lleidaalminut.com (Arxiu)

 

La Delegació de l'Alt Urgell de l'Associació de Diabètics de Catalunya ha organitzat per aquest diumenge l'onzena Caminada Popular al Parc Olímpic del Segre de la Seu d'Urgell per commemorar, un any més, el Dia Mundial de la Diabetis.

La caminada compta amb dos recorreguts diferents: El primer s'iniciarà a les 11.00 hores i va des del Parc del Segre fins a la gravera i tornar, mentre que el segon començarà a les 11.30 hores i transcorrerà per dins del mateix parc. Aquest segon recorregut està pensat per a persones amb problemes de mobilitat o que caminen poc.
 
'Una alimentació saludable comença amb l'esmorzar' és el lema d'enguany triat per l'Associació de Diabètics de Catalunya. Amb aquest missatge es vol conscienciar a la societat de la importància de fer un bon esmorzar per començar amb energia la nostra activitat diària, ja que és clau per portar una alimentació saludable. Com en cada edició, la Delegació de l'Alt Urgell de l'Associació de Diabètics oferirà també enguany un petit tastet-esmorzar amb productes aptes per a diabètics a totes aquelles persones que hagin participat en aquesta caminada popular.
 
Aquesta 11a Caminada Popular per commemorar el Dia Mundial de la Diabetis compta amb el suport de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, el Parc Olímpic del Segre, el Consell Comarcal de l'Alt Urgell, la Cooperativa Cadí, A.Menarini Diagnòstics, LifeScan, DiaBalance i l'Assessoria Tuset-Cases.


Comentaris

envia el comentari