Catalunya Diari

La Seu d'Urgell celebra la 25a edició Mercat de les Oportunitats

La Seu d'Urgell celebra la 25a edició Mercat de les Oportunitats| Redacció - Fotografia: Ajuntament de la Seu d'Urgell

 

La Seu d'Urgell celebra aquest dilluns, coincidint amb la festivitat del Meritxell que celebra el Principat d’Andorra i amb el final de la temporada primavera-estiu, la 25a edició del Mercat de les Oportunitats que, degut a les pluges d'aquesta nit i matinada, té lloc sota els porxos del carrer Major.

El Mercat de les Oportunitats, que ha obert les seves portes a les 10.00 hores i que al llarg d'aquest migdia s'hi ha vist força afluència de compradors tant vinguts del país veí com de la Seu i comarca, compta amb unes 40 parades dels diversos establiments comercials de la ciutat que ofereixen productes de qualitat a preu molt reduït. Els productes que es poden trobar en aquest mercat és bàsicament roba i calçat, però també objectes de regal, accessoris de moda, entre d’altres.
 
El mercat està organitzat per la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell (UBSU), amb el suport de La Seu Comercial, i la col·laboració de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell i la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya.
 
Les parades que participen en el Mercat de les Oportunitats mostren una unificació respecte a l’etiquetatge dels productes, així com el lliurament de bosses de color groc amb el logotip d’aquest esdeveniment comercial amb l’objectiu de dotar-lo de personalitat pròpia.
 
El Mercat de les Oportunitats també pensa amb els petits, i és per això que al final del carrer Major, a tocar amb el carrer de Lluís de Sabater, els més petits poden gaudir de jocs de fusta instal·lats al carrer per l'ocasió. 


Comentaris

envia el comentari