Catalunya Diari

La Seu d'Urgell celebra un nou mercat d'intercanvi

La Seu d'Urgell celebra un nou mercat d'intercanvi| Redacció - Fotografia: Ajuntament de la Seu d'Urgell (Arxiu)

El Banc del Temps de la Seu d'Urgell torna a organitzar el dissabte, 8 de novembre, un mercat de l'intercanvi amb dues novetats pel que fa a horaris i a la ubicació. En aquesta ocasió es celebrarà en horari de tarda, de les 17.00 a les 20.00 hores, i a la plaça Patalín. Aquest mercat, on es podrà bescanviar tot tipus d'objectes, està obert a totes les persones que hi vulguin participar, siguin socis o no del Banc del Temps.

La tinent d’alcalde de Participació ciutadana, Anna Vives, ha manifestat que “els canvis d’ubicació i d’horari responen a dos objectius ben clars: reforçar el flux de visitants al centre històric el dissabte a la tarda, lligant-ho amb la iniciativa de dinamització comercial encetada fa uns mesos, i facilitar que les persones que participen al mercat dels Encants dels Canonges puguin enllaçar la seva activitat del matí amb el mercat d’intercanvi de la tarda”.

El mercat d'intercanvi té un doble objectiu: per una banda, fomentar el reciclatge i la reutilització d'objectes que ja no es fan servir, i per una altra, realitzar una acció d'interrelació entre els ciutadans.

La proposta del Banc del Temps té com a objectiu fomentar les relacions personals i donar vida, mitjançant l'intercanvi, a objectes que han deixat d’utilitzar-se. Aquest mercat també crea i reforça vincles amb d’altres persones, i ja en les edicions passades ha quedat demostrat el seu èxit de convocatòria i participació per parts dels ciutadans. En els darrers mercats celebrats es van intercanviar objectes com llibres, discos, petits electrodomèstics, roba, bicicletes, mobles, quadres... que ja no es feien servir, per tal que algú altre els pogués reutilitzar.

Per a més informació es pot trucar al telèfon 973 35 30 57 o enviar un correu electrònic a: [email protected]


Comentaris

envia el comentari