Catalunya Diari

La Seu d'Urgell estrena espai lúdic i de salut

La Seu d'Urgell estrena espai lúdic i de salut| Redacció - Fotografia: Ajuntament de la Seu d'Urgell

 En la inauguració d'aquest segon espai de salut de la ciutat que en podran gaudir els urgellencs de 0 a 99 anys, l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, ha manifestat que "juntament amb l'espai d'aquest tipus que ja hi ha al parc del Boixadera, ara amb aquest al Parc del Segre, la gent gran així com les persones amb mobilitat reduïda o que tinguin alguna malaltia, podran practicar esport de manera saludable". Batalla ha convidat a tots els veïns de la Seu de totes les edats que facin servir aquesta nova instal·lació i així que els ciutadans urgellencs tinguin "una mica més de salut". L'alcalde urgellenc també ha agraït a la Diputació de Lleida per haver subvencionat aquest nou equipament lúdic i de salut. 
 
Per la seva, el diputat provincial de la Diputació de Lleida, Antoni Navinés, ha expressat que "és una satisfacció haver contribuït a fer realitat aquest espai que contribueix a que els ciutadans de la Seu puguin realitzar una activitat saludable". D'altra banda, la regidora de la Gent Gran de l'Ajuntament urgellenc, Montserrat Bonet, ha remarcat que aquesta instal·lació, que disposa de 17 aparells diferents, té l'objectiu de promocionar la salut tot fent activitat física, ja  permet treballar el cos des del cap fins als peus. 
 
En l'acte inaugural d'aquest nou espai lúdic i de salut de la Seu d'Urgell s'hi han donat cita una bona representació del col·lectiu de la gent gran, així com de persones amb discapacitats físiques i psíquiques que també podran gaudir d'aquest circuit dissenyat per treballar les principals parts del cos. Aquestes persones han pogut seguir les indicacions d'una fisioterapeuta que ha anat explicant de manera practica com utilitzar de forma correcta tots aquests aparells. 


Comentaris

envia el comentari